ANGAJĂRI LA DIICOT! 6 posturi scoase la concurs

22 Noi 2015
DIICOT structura centrală a scos la concurs 6 posturi vacante. Posturile se află la Serviciul teritorial Bucuresti si la Biroul Teritorial Vaslui. pentru acestea, concurează 7 anchetatori. Astfel, DIICOT a anunţat că sunt libere 2 posturi la structura centrală, 3 la Serviciul teritorial Bucureşti – Biroul judiciar şi 1 la Biroul Teritorial Vaslui.

Interviul va avea loc miercuri, 25 noiembrie 2015. Cei care au dorit să se înscrie la interviu au avut termen limită până la data de 19 noiembrie 2015, iar cererile pentru înscriere trebuie să fie însoţite şi de un referat privind aprecierea activităţii profesionale a procurorului şi a conduitei acestuia, un curriculum vitae. Nu poate lipsi nici mapa profesională, care trebuie să conţină lucrari considerate reprezentative pentru activitatea desfasurata pana in prezent.

Candidatii trebuie sa aiba calificativul „foarte bine” primit la ultima evaluare si sa nu fi fost sanctionat disciplinar in ultimii 3 ani.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...