AMENINŢARE cu BOMBĂ într-un avion decolat de la New York

AMENINŢARE cu BOMBĂ într-un avion decolat de la New York Foto: turkishairlines.com
În urma unei ameninţări privind prezenţa unei bombe la bord, un avion al companiei Turkish Airlines, care zbura pe ruta New York - Istanbul, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Canada, pe aeroportul Halifax.

Cei 256 de pasageri au fost debarcaţi, iar în prezent echipele specializate verifică avionul.

Tot la Halifax a aterizat marţi şi un avion al companiei Air France în urma unei alerte similare, ce s-a dovedit a fi falsă.

Mai multe avioane ale Turkish Airlines au fost vizate anul acesta de astfel de ameninţări, în fiecare din acele cazuri pe un scaun al avionului găsindu-se un bilet cu un mesaj ce făcea referire la prezenţa unei bombe la bord. În urma investigaţiei s-a descoperit că ameninţarea a provenit chiar de la un angajat al companiei, membru ale echipajului de cabină, care a plasat respectivele bilete.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...