EMOŢIONANT: Mesajul unei tinere rănită în COLECTIV scris după ce a ieşit din comă

EMOŢIONANT: Mesajul unei tinere rănită în COLECTIV scris după ce a ieşit din comă foto Facebook
Dramele tinerilor care au fost răniţi în incendiul de la Club Colectiv din Bucureşti au făcut înconjurul întregii lumi. Într-o perioadă când numărul morţilor creşte îngrijorător, orice semn că un rănit începe să-şi revină este o reală bucurie pentru români.

Iată că una dintre tinerele care se aflau în acea seară de 30 octombrie 2015, în „Clubul Morţii”, a ieşit din comă şi a putut posta primul ei mesaj pe Facebook. Nicoll Şerban, de 16 ani, se afla în club împreună cu fratele ei mai mic în seara tragediei. Amândoi au suferit răni grave, însă Nicoll a fost până zilele trecute în comă. Vineri, 20 noiembrie 2015, fata a anunţat singură că a ieşit din comă şi le-a mulţumit, printr-un mesaj emoţionant, prietenilor ei că au fost alături de ea.

„Hey! După fix trei săptămâni nu tocmai ok pentru mine, am reușit să intru pe internet. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă rog frumos să mă înțelegeți că nu vă pot răspunde așa cum mi-aș dori, mâinile mele nevrând să mă asculte în totalitate. Mesajele voastre le pot citi, mă bucură și îmi dau putere să merg mai departe și, poate într-o zi, să ne întâlnim și să ne bucurăm că ce a fost rău a trecut", a scris Nicoll pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...