RĂZBOIUL ANONYMOUS – ISIS: Peste 5.000 de conturi ale teroriștilor sparte

RĂZBOIUL ANONYMOUS – ISIS: Peste 5.000 de conturi ale teroriștilor sparte Foto: hacked.news
Grupul de hackeri Anonymous, care au declarat război organizației Statul Islamic după atacurile teroriste de la Paris din 13 noiembrie a.c., au anunțat că au spart peste 5.000 de conturi ale teroriștilor pe Twitter.

Alex Paucher, purtătorul de cuvânt al grupului Anonymous, a anunţat că grupul va continua prin toate mijloacele să blocheze activitatea teroriștilor pe Internet. Posibilitățile hackerilor pe Internet „depășesc posibilitățile guvernului oricărei țări”, a dat asigurări Alex Paucher.

În 16 noiembrie, hackerii Anonymous au postat înregistrări video în care au promis că vor desfășura cel mai mare atac cibernetic dintre toate care au avut loc până acum asupra site-urilor și conturilor folosite de SI în rețelele de socializare. În scopul acestei lupte online cu grupările teroriste, grupul Anonymous și-a unit eforturile cu cele ale altor organizații de hackeri, cum ar fi GhostSec sau Ctrlsec.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...