Procurorul general al României își pregătește retragerea!

17 Noi 2015
Tiberiu Nițu, procurorul general al României, dă semne că nu mai dorește încă un mandat în fruntea procurorilor români. În acest sens, Tiberiu Niţu, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a depus o solicitare la secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), în care cere să-și continuie activitatea într-o funcţie de execuţie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la încetarea mandatului în funcţia de conducere deţinută.

Secţia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat cererea, fără a exista păreri contrare. De altfel, soţia lui Tiberiu Niţu, Silvia Niţu, este procuror la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti.

Amintim că Tiberiu Nițu și Laura Codruța Kovesi au fost numiți în anul 2013, pe o perioadă de 3 ani de zile, în urma celebrelor negocieri dintre Traian Băsescu și Victor Ponta.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...