Alertă falsă cu bombă la Universitatea Harvard

Universitatea Harvard, din Statele Unite, a fost vizată luni, 16 noiembrie, de o ameninţare cu bombă, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi falsă.

Instituţia de învăţământ a anunţat că a primit o amenințare cu bombă, iar în urma verificările efectuate în patru clădiri din campus, s-a dovedit că ameninţarea a fost „neconfirmată” și nu s-a descoperit niciunui dispozitiv exploziv.

“Nimic care să confirme ameninţarea trimisă pe email nu a fost găsit, iar investigaţia privind sursa (ameninţării-n.r.) este în desfăşurare”, a precizat pe site-ul său Universitatea Harvard.

Trei clădiri cu săli de cursuri - Centrul de Ştiinţe şi sălile Sever şi Emerson - şi un cămin, Thayer Hall, au fost vizate de ameninţare, a adăugat Harvard.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...