BOGDAN MATEESCU: Pe bune, ce, trebuie să fii jurist la... Ministerul Justiţiei în România lucrului bine făcut?!

15 Noi 2015
Nominalizarea Cristinei Guseth pentru portofoliul Justiţiei din partea premierului desemnat Dacian Cioloş nu i-a impresionat pe oamenii din justiţie, unul dintre cei care a reacţionat imediat pe reţelele de socializare fiind preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, magistratul Bogdan Mateescu.

„Cristina Guseth - nominalizare la Ministerul Justiţiei! Eu nu pricep de ce nu au fost luaţi în calcul, pe acelaşi raţionament, şi alţi membri ai societăţii civile precum Ondine Gherguţ, Matilda Pascal Cojocăriţa sau Mirel Rădoi?!

Doamna Guseth este inginer în telecomunicaţii şi expert în comunicare, preşedinte al Freedom House şi timp de 6 ani a fost director de programe al Fundaţiei Soroş.

Doamna Guseth nu este jurist. Dar, pe bune, ce, trebuie să fii jurist la... Ministerul Justiţiei în România lucrului bine făcut?!”, este mesajul postat de Bogdan Mateescu, pe reţelele de socializare.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...