Accident grav cu pasageri români în Ungaria

Accident grav cu pasageri români în Ungaria Foto: agerpres.ro
Un microbuz în care se aflau 15 români a fost implicat, sâmbătă, într-un grav accident care s-a produs într-o intersecție din localitatea Pusztaszer, în apropierea localităţii Szeged din Ungaria.

Din cauza vitezei şi a neatenţiei, şoferul microbuzului a intrat într-o maşină condusă de o unguroaică. Femeia a murit, iar pasagerii din microbuz au fost răniţi, patru fiind în stare gravă.

Potrivit purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, şoferul microbuz care transporta pasageri români, circula cu viteză, a intrat într-o intersecţie şi din cauza neatenţiei (în momentul impactului se uita la GPS) nu a acordat prioritate şi a lovit o maşină înmatriculată în Ungaria, condusă de o femeie. Din cauza impactului, aceasta a murit.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...