Francez arestat pe un aeroport din Londra

Francez arestat pe un aeroport din Londra Foto: telegraph.co.uk
Un cetăţean francez, originar din Vendome, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat de autorităţile britanice pe aeroportul din Gatwick, pentru că ar fi deţinut un obiect suspect. Bărbatul a fost arestat în această seară după ce ar fi aruncat un „obiect explozibil” într-un coş de gunoi din terminalul nordic al aeroportului Gatwick, din sudul Londrei, transmite BBC News.

Aeroportul a fost evacuat de dimineaţă în jurul orei 09.30 (11.30 - ora României), ca măsură de precauţie, după o alertă de securitate. Atunci, autorităţile britanice nu au comentat incidentul, cauzat cel mai probabil de găsirea unui bagaj pierdut.

„În acest moment, investigăm circumstanţele incidentului şi este prea devreme să spunem ce este exact acest obiect, Cu toate acestea, date fiind evenimentele din Paris, există un grad ridicat de precauţie faţă de astfel de incidente şi e cel mai bine să le tratăm cu toată seriozitatea”, a declarat Nick May din cadrul poliţiei londoneze.

Aeroportul Gatwick este al doilea din Marea Britanie, ca număr de călători, și se află la circa 50 de kilometri sud de Londra.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...