Traian Băsescu nu va fi martor în procesul Alinei Bica! Judecătorii au respins cererea fostei şefe ANTI-MAFIA

12 Noi 2015
Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost citat ca martor de Alina Bica în procesul în care procurorii DNA o acuză de abuz în serviciu.

În sprijinul cererii sale, ALina Bica a precizat că Traian Băsescu ştia de absolut toate demersurile ei în calitate de şefă la DIICOT, deoarece îl informa ca şef al statului şi ca preşedinte al CSAT.

Magistraţii au respins, însă, cererea fostei şefe Anti-Mafia pe motiv că solicitarea este neconcludentă.

Totuşi, judecătorii au admis reaudierea Mioriţei Videanu, soţia lui Adriean Videanu, a unui procuror, dar şi a lui Ovidiu Tender care se află în acest moment în detenţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...