Scene de groază într-un cămin studenţesc din Iaşi

Scene de groază într-un cămin studenţesc din Iaşi Foto: cancan.ro
În această dimineaţă a avut loc un incident grav într-o cameră din căminul studenţesc ce aparţine Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. La fata locului au intervenit două echipaje de Pompieri şi un echipaj medical, însă scena care au văzut-o acolo a fost înfricoşătoare.

În camera cuprinsă de flăcări erau doi studenţi înjunghiaţi. Din păcate, unul dintre studenţi a decedat, deşi s-a încercat resuscitarea lui timp de o oră. Studentul decedat este din Republica Moldova. Cel de-al doilea student înjunghiat a fost dus în şoc hemoragic la spital, cu multiple plăgi la nivelul capului, abdomenului, membrelor inferioare şi antebraţului.

"Am fost solicitați să intervenim la un cămin studențesc din Copou, unde la etajul unu a izbucnit un incendiu. În urma solicitării, am trimis două autospeciale și un echipaj medical. În cameră au fost găsite două paturi arse și două victime ale unei agresiuni. Una dintre ele se afla în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea timp de 45 de minute dar fără rezultat. Cea de-a doua victimă se află în stare gravă la spital", a declarat cpt. Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iași.

Surse din cămin spun că studentul găsit mort şi cel rănit au fost încuiaţi în cameră, după ce au fost înjunghiaţi de agresor. Tot din spusele martorilor, conform bzi.ro, reiese că studentul moldovean decedat se numeşte Victor Nor, iar persoana bănuită de comiterea crimei se pare că este domiciliată în Roman.

Bogdan Eduard Pleșcan, directorul Administrativ al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași a declarat că incidentul a avut loc într-o cameră din căminul C4, din campusul Târgușor: „Doi studenți de la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor au fost înjunghiați de un coleg, pe fondul consumului de alcool. Mai multe detalii nu vă pot spune”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...