BILANŢ NEGRU COLECTIV: Numărul morţilor a ajuns la 43

BILANŢ NEGRU COLECTIV: Numărul morţilor a ajuns la 43 Foto: facebook
Încă două persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv în seara zilei de 30 octombrie au murit diminică, 8 noiembrie, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Astfe, bilanţul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 43 de morţi.

Duminică dimineaţa a murit un cetăţean turc, care fusese operat de o echipă de medici venită special din Turcia, şi tânăra Alexandra Rădulescu, de 26 de ani, care se afla în stare gravă.

Peste 100 de răniţi mai sunt internaţi încă în Capitală, aproximativ 40 fiind în stare critică sau gravă. Alţii au fost transportaţi în străinătate pentru tratament.

În cursul zilei sunt programate două misiuni umanitare de transfer, câţiva dintre răniţi fiind transportaţi spre Marea Britanie şi Ungaria. Numărul comunicat momentan este de 8 persoane, dar el poate varia, în funcţie de evoluţia stării de sănătate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...