Şoferul CRIMINAL de la GRĂDIŞTEA, trimis în judecată pentru UCIDERE DIN CULPĂ

Şoferul CRIMINAL de la GRĂDIŞTEA, trimis în judecată pentru UCIDERE DIN CULPĂ foto arhiva Vocea Valcii
Minorul de 17 ani care, în data de 8 octombrie 2015, a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere şi a omorât o femeie, chiar sub ochii fiicei sale, în localitatea Grădiştea a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Ionuţ Claudiu Hurezan se află în arest preventiv, după ce a omorât-o pe Cătălina Ştefania Popescu, o angajată a RaiffeisenBank, din oraşul Berbeşti, care-şi ducea copilul în braţe la grădiniţă. S-a întâmplat în dimineaţa fatidică de 8 octombrie, pe DN 67 B, la kilometrul 50+200 m, când şoferul de 17 ani, care conducea un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, pe fondul lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului, a derapat, a intrat pe sensul opus şi le-a lovit din plin pe Cătălina şi fiica sa de doar 2 ani.

Ionuţ Claudiu Hurezan a fugit de la locul accidentului, lăsându-le pe cele două victime ale sale prinse între BMW şi o maşină parcată pe marginea drumului, maşină care-i aparţinea Cătălinei şi din care abia coborâse. Femeia a suferit răni grave şi a murit la spital, iar fiica sa a fost rănită uşor.

Acum, aşa cum spuneam, minorul Ionuţ Claudiu Hurezan a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei Bălceşti, iar una din părţile civile în dosar este soţul victimei, preotul Florin Popescu.


Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...