BREAKING NEWS: Primarul din Măldăreşti, arestat pentru 30 de zile

BREAKING NEWS: Primarul din Măldăreşti, arestat pentru 30 de zile foto arhiva Vocea Valcii
Magistraţii Tribunalului Vâlcea au admis contestaţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în ceea ce priveşte arestarea preventivă a primarului comunei Măldăreşti, Ionel Dragu.

După cum bine se ştie, edilul a fost reţinut vineri, 30 octombrie 2015, iar ulterior a fost dus la Judecătoria Horezu. Numai că magistratul care a judecat cauza până la ora 03.00 dimineaţa a decis să-i dea doar control judiciar lui Dragu, fără însă nicio măsură restrictivă.

În dimineaţa aceasta însă, de miercuri, 4 noiembrie 2015, Tribunalul Vâlcea a admis contestaţia procurorilor, dispunând arestarea preventivă a primarului Ionel Dragu. Aşadar, edilul din Măldăreşti va sta după gratii în următoarele 30 de zile. Aceeaşi măsură de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost luată şi în cazul asistentului social al Primăriei Măldăreşti, Dumitru Simionescu.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...