Şoferul român care a provocat un accident mortal în Franţa, arestat preventiv

Şoferul român care a provocat un accident mortal în Franţa, arestat preventiv foto: digi24.ro
Joia trecută, un teribil accident provocat de un șofer român a avut loc în Franța, pe autostrada A8, din apropiere de Nisa, la o stație de taxare. În total, 15 mașini și două motociclete au fost implicate în accidentul soldat cu un mort și mai mulți răniți.

Potrivit presei din Haxagon, un camion platformă care transporta autoturisme nu a putut frâna şi a lovit 15 vehicule oprite la o staţie de taxare situată pe autostrada A8, la periferia oraşului Nisa (în sud-estul Franţei). Autotrenul înmatriculat în România, care venea dinspre Italia şi se îndrepta spre orăşelul francez Aix-en-Provence, situat la nord de Marsilia, ar fi avut probleme la sistemul de frânare.

Şoferul român al unui camion care a provocat accidentul mortal a fost inculpat pentru ucidere din culpă şi plasat în arest preventiv, a anunţat ieri Parchetul din Nisa, citat de Le Figaro în ediţia online.

Reprezentantul societății române de transport care îl angajase pe șofer nu a venit încă în Franța, deși a fost invitat pentru a da explicații anchetatorilor francezi. TIR-ul avea ultimul control tehnic făcut în luna mai.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...