129 de imigranţi într-un camion frigorific

129 de imigranţi într-un camion frigorific Foto: novinite.com
La punctul de frontieră Kapitan-Andreevo, dintre Turcia şi Bulgaria, au fost descoperiţi sâmbătă aproximativ 129 de imigranți ilegali într-un camion frigorific. Camionul avea ca destinație România, a anunțat Ministerul bulgar de Interne.

Imigranții, dintre care 38 sunt bărbați, 33 femei și 58 copii, susţin că sunt sirieni. Ei se aflau ascunși în spatele unor baxuri cu apă aflate în camion. Şoferul camionului este cetăţean turc şi a fost arestat. Starea de sănătate a migranților este bună.

În fiecare zi la frontiera cu Turcia autoritățile bulgare arestează circa o sută de migranți care încearcă să treacă granița cu intenția de a-și continua călătoria către vestul Europei, mulți ascunzându-se printre mărfuri în camioane.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...