Primarul din MĂLDĂREŞTI a aflat azi-noapte dacă se întoarce în AREST sau acasă! VEZI AICI DECIZIA

31 Oct 2015
Procesul primarului din localitatea Măldăreşti, IOnel Dragu, acuzat de poliţiştii de la Serviciul Criminalităţii Economico-Financiare din cadrul IPJ Vâlcea de delapidare, deoarece şi-a însuşit din caseria primăriei suma de 90.000 în scopuri personale s-a judecat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Judecătoria din Horezu, acesta terminându-se undeva în jurul orelor 03.00.

Magistraţii din Horezu au decis ca primarul Ionel Dragu şi asistentul social IOn SImionescu să fie puşi sub control judiciar.

În perioada cât se află sub control judiciar, Ionel Dragu trebuie sa respecte urmatoarele obligatii: sa se prezinte la organul de urmarire penala ori de cate ori este chemat; sa informeze cu privire la schimbarea locuintei; sa se prezinte la organul de politie desemnat, conform programului de supraveghere sau ori de cate ori este chemat; sa nu paraseasca localitatea Măldăreşti decat cu incuviintarea prealabila a procurorului; sa nu se apropie de ceilalti participanti la comiterea infractiunii si martori si sa nu comunice cu acestia, direct sau indirect, pe nicio cale.

Amintim că primarul din localitatea Măldăreşti, judeţul Vâlcea, Ionel Dragu şi un angajat al instituţiei, Ion Simionescu au fost reţinuţi în seara zilei de 29 octombrie a.c., în jurul orelor 22.00 de către poliţişti din cadrul IPJ Vâlcea. Atât primarul, cât şi angajatul sunt acuzaţi de delapidarea sumei de 90.000 lei, care ar fi trebuit să fie în casieria primăriei. Din primele informaţii oferite de IPJ Vâlcea se pare că aceşti bani au fost folosiţi de primarul Dragu în scopuri personale.

Surse din poliţie susţin că primarul Ionel Dragu şi alţi 8 suspecţi, angajaţi ai Primăriei Măldăreşti, au săvârşit mai multe infracţiuni, printre care amintim: delapidare, abuz în serviciu, fals şi fals în înscrisuri.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...