Printre refugiaţii din Olanda, au fost depistaţi suspecţi de crime de război

Câteva mii de refugiaţi sirieni au ajuns în Olanda din luna august şi până acum. Printre aceştia, au fost descoperiţi şi 15 refugiaţi suspectaţi de crime de război. Astfel, autorităţile olandeze s-au văzut nevoite să le refuze acordarea statutului de refugiat acestora, scrie dutchnews.nl. Situaţia refugiaţilor suspectaţi de crime de război va fi atent analizată.

Cu toate acestea, pentru Olanda este destul de dificil să îi trimită înapoi în Siria pe solicitanţii de azil, deoarece din 2011, Olanda a oprit deportarea refugiaţilor înapoi în Siria, din cauza situaţiei nesigure a acestei ţări.

Mulţi dintre cetăţenii afgani sunt consideraţi criminali de război, deoarece au lucrat pentru serviciul de securitate al ţării în timpul regimului comunist.

Anul trecut, Fred Teeven, ministrul Justiţiei din această ţară, a anunţat că 30 de persoane nu au primit permis de şedere din cauza suspiciunii cu privire la implicarea lor în crime de război.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...