GABRIEL OPREA, anchetat pentru abuz în serviciu?

29 Oct 2015
Procurorii de la Parchetul General iau în calcul anchetarea vicepremierului Gabriel Oprea pentru abuz în servciu, susţin surse judiciare citate de realitatea.net. Gabriel Oprea a fost audiat miercuri, 28 octombrie a.c. în cazul lui Bogdan Gigină, polițistul mort din coloana oficială care îl însoțea pe vicepremier în seara de 20 de octombrie. ÎN acest caz, procurorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Anchetarea lui Oprea s-ar baza pe faptul că în momentul producerii tragediei acesta se îndrepta către casă. Ministrul de Interne a declarat că nu a știut că s-a produs un accident în care a fost implicat antemergătorul din coloana sa oficială până când nu a trecut de locul în care a avut loc tragedia. Gabriel Oprea a mai spus că nu a coborât din maşină, însă s-a interesat telefonic despre cele întâmplate.

Bogdan Gigină, polițistul care deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, și-a pierdut viața în 20 octombrie după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Șerban Vodă din Bucureşti.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...