ELENA UDREA: Să fie circ, vreau cătuşe!

28 Oct 2015
Circ incredibil în Parlamentul României, acolo unde deputaţii au votat în seara zilei de miercuri, 28 octombrie a.c. doar pentru reţinerea Elenei Udrea, nu şi pentru arestarea acesteia. După scandalul uite bilele, nu sunt bilele, deputaţii care nu au fost în stare să-şi asume un vot pro sau contra arestării Elenei Udrea, situaţia s-a tranşat într-un mod penibil: reţinere, da, arestare, ba.

Astfel, pentru reţinerea deputatului Elena Udrea, 123 de deputaţi au votat pentru, iar 119 împotrivă. În ceea ce priveşte cererea formulată de procurorii DNA pentru arestarea fostului ministru al Dezvoltării doar 115 deputaţi au vrut-o pe Udrea după gratii, număr insuficient ţinând cont că era nevoie de 122 de voturi.

La aflarea veştii că va fi doar reţinută, nu şi arestată, Elena Udrea s-a dezlănţuit pe holurile Parlamentului, trimiţând mesaje extrem de interesante.

”O să fiu reținută, dar nu pot fi arestată. Nu am crezut că se va vota a treia arestare. E strigător la cer. Nu mă duc acasă. Eu vreau să fiu iar reținută și să port din nou cătușe. Dacă e circ, să fie circ până la capăt. Nu o să contest votul. Procurorii, dacă vor, mă pot cita. Văr rog să mă urmăriți de mâine încolo.”, a spus Elena Udrea după ce a aflat că o să fie reținută.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...