Adrian Mutu, CONDAMNAT la 14 luni de închisoare!

26 Oct 2015
Fotbalistul Adrian Mutu s-a ales cu o condamnare de 14 luni de închisoare, în urma unei decizii a justiţiei din Italia. Mutu a judecat în dosarul agresiunii chelnerului albanez, din urma cu cinci ani. Decizia este în primă instanţă, iar avocatul fotbalistului a spus că o va ataca.

Mutu, care în prezent evoluează în India, la FC Pune City, trebuie să îi plătească chelnerului Berat Racaj, pe care l-a bătut pe 23 octombrie 2010 într-un club de noapte din Florenţa, 15.000 de euro.

Conform declaraţiilor avocatului lui Mutu, chelnerul a refuzat oferta de împăcare, care prevedea şi 40.000 de euro despăgubiri.

"Este o condamnare impotriva persoanei si mai putin impotriva faptei. N-am vazut niciodata o pedeapsa atat de aspra pentru 25 de zile de ingrijiri medicale", a spus avocatul lui Mutu.

În urma bătăii administrate de Mutu, chelnerul albanez -a ales cu o fractura de piramida nazala si mai multe contuzii la nivelul capului si corpului, avand nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...