Atac armat asupra unei cazarme a armatei belgiene

Atac armat asupra unei cazarme a armatei belgiene Foto: obiectiv.info
Un bărbat mascat a încercat, astăzi, să comită un atac cu bombă asupra unei cazărmi a armatei belgiene din oraşul Flawinne. El a forţat intrarea cazarmei cu o maşină, dar a reuşit să fugă după ce soldaţii belgieni au deschis focul împotriva lui.

Bărbatul, care purta o cagulă — a încercat să intre în unitatea din Flawinne, în apropierea orașului Namur. Procurorii belgieni au precizat că nicio persoană nu a fost rănită în urma atacului.

Potrivit presei locale, un presupus dispozitiv exploziv a fost găsit în interiorul maşinii folosite de atacator. Potrivit RTL, în unitate se aflau în jur de 50 de militari în momentul atacului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...