BOGDAN MATEESCU: Valoarea ţi-o dă intelectul, competenţa, onestitatea, integritatea, iar nu lungimea coloanei oficiale!

25 Oct 2015
Preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea magistratul Bogdan Mateescu, reacţionează dur la scandalul creat în jurul coloanei oficiale a ministrului de interne, Gabriel Oprea, mai ales în contextul în care un poliţist motociclist în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa, căzând cu motocicleta într-o groapă din asfalt.

Judecătorul Bogdan Mateescu consideră că organele statului trebuie să servească doar legea, nu orgoliile unor indivizi, aflaţi vremelnic în funcţii de conducere în statul român.

"Am detestat mereu grandomania. Infinit mai mult, insă, atunci când este grefată pe un fond superficial, manipulator si oportunist.

Organele statului nu trebuie puse, în orice condiţii, la dispoziţia niciunui egocentrist, inainte sau dupa masă, dimineaţa sau noaptea, pe ploaie sau pe vânt.

Ele trebuie să serveasca doar legea, iar nu orgoliile unor indivizi. Viaţa oamenilor nu trebuie să depinda de sensibilitatea stomacului demnitarului.

Valoarea ţi-o dă intelectul, competenţa, onestitatea, integritatea, iar nu lungimea coloanei oficiale sau numărul bodyguarzilor", a postat Bogdan Mateescu, pe pagina sa de socializare.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...