49 de morţi în Franţa în urma unui accident

49 de morţi în Franţa în urma unui accident Foto: twitter.com/Europe1
Cel puțin 49 de persoane, majoritatea persoane în vârstă, au murit astăzi, 23 octombrie, în urma coliziunii frontale între un autocar și un camion pe o șosea din sud-vestul Franței, transmite AFP.

Ministrul de Interne francez, Bernard Cazeneuve, este la locul accidentului. Preşedintele Franţei, Francois Hollande se află într-o vizită oficială în Grecia, de unde transmite că toate instituţiile statului au fost mobilizate.

Accidentul a avut loc în apropiere de oraşul francez Libourne, în localitatea Puisseguin. În autocar se aflau persoane de vârsta a treia care plecau în vacanţă.

Doar 5 persoane au supravieţuit accidentului.

Importante dispozitive de salvatori s-au deplasat la faţa locului. În urma impactului frontal, atât autobuzul cât şi camionul ar fi luat foc, potrivit autorităţilor. 60 de pompieri s-au luptat minute bune cu flăcările.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...