Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CJ Vâlcea îi pune sula-n coaste directorului Badea de la Protecţia Copilului

21 Oct 2015
CJ Vâlcea îi pune sula-n coaste directorului Badea de la Protecţia Copilului foto Vocea Valcii
Liberalii care conduc Consiliului Judeţean Vâlcea în acest moment, i-au pus gând rău directorului (tot liberal) Nicolae Badea, pe care vor să-l schimbe din fruntea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea. Pare-se că lui Buican i s-a pus pata pe Badea în momentul în care acesta, sătul de dictatura deputatului în PNL, a devenit unul dintre apropiaţii senatorului Niţu, cu care Buican, până mai de curând era la cuţite.

Nu vă închipuiţi totuşi că Buican nu mai poate acum de dragul lui Niţu, că nu este cazul. Însă, Buican este un politician uns cu toate alifiile şi mai este şi lipsit de scrupule. În momentul în care a înţeles că îşi pune partidul în cap dacă Niţu pleacă de la PNL, jucătorul politic Buican a făcut mutarea care trebuia... un pas în spate necesar unităţii partidului.

Revenind la situaţia directorului general Nicolae Badea, acesta nu este chiar uşor de schimbat şi se pare că nici auditurile trimise de la CJ Vâlcea, pe ultimii 10 ani, nu-l ajută prea mult pe preşedintele interimar Păsat, cel care-i execută orbeşte ordinele lui Buican, pentru a produce schimbarea atât de mult dorită de El lider Maximo.

Ca atare, Păsat aplică politica paşilor mărunţi şi promovează o foarte apropiată de-a lui Buican în funcţia de Director executiv adjunct economic, cu de la sine putere, având posibilitatea să propună această avansare... temporară timp de 6 luni.

Este vorba despre doamna Florea Lucia Camelia, inspector, gradul profesional superior, al cărei soţ este unul dintre apropiaţii lui Buican, care, după şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea din data de 23 octombrie va fi director executiv adjunct economic al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

Astfel, la propunerea preşedintelui interimar Gheorghe Păsat, consilierii judeţeni trebuie să voteze numirea doamnei Florea în funcţia temporară începând cu data de 2 noiembrie 2015. Ţinând cont că deocamdată liberalii au 16 voturi în CJ, hotărârea va trece fără probleme, iar Buican va avea „spionul” ideal, cocoţat direct în conducerea Direcţiei.

SÚLĂ, sule, s. f. 1. Unealtă (folosită de cizmari și de cojocari) formată dintr-un ac lung și gros de oțel, drept sau curb, fixat într-un mâner, cu care se găurește pielea, talpa etc. spre a putea petrece acul sau ața prin ele. 2. (Reg.) Pește mic cu corpul foarte subțire și alungit (Syngnatus nigrolineatus). – Lat. subula.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella