CONSTANTIN ROIBU dezminte implicarea la FC Steaua: N-am nicio tangenţă! Sunt nebuni!

CONSTANTIN ROIBU dezminte implicarea la FC Steaua: N-am nicio tangenţă! Sunt nebuni! foto arhiva Vocea Valcii
Informaţia apărută în spaţiul public vâlcean, conform căreia Constantin Roibu ar putea fi unul dintre proprietarii clubului de fotbal Steaua, deoarece acesta s-ar număra printre cei 109 de membri fondatori ai “Asociaţiei fără scop patrimonial «Fotbal Club Steaua Bucureşti»“, condusă de preşedintele Viorel Păunescu, este dezminţită categoric de fostul manager al OLTCHIM SA.

„N-am nicio tangenţă. Sunt nebuni. Ar fi trebuit să mă întrebe şi pe mine dacă este adevărat”, a comentat Constantin Roibu, la aflarea veştii că ar putea patrona echipa de fotbal Steaua.

Informaţia pe care Constantin Roibu o contestă arăta faptul că dacă se anulează tranzacţia dintre AFCSB şi Steaua SA a lui Becali, în condiţiile în care Becali are doar drept de folosinţă (şi acela temporar) asupra siglei şi palmaresului fostei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Roibu, alături de ceilalţi membri fondatori ai AFCSB redevine proprietar al celui mai galonat club de fotbal al României.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...