Educatoarea UCISĂ de fiul ei va fi înmormântată duminică la Biserica de la Cetăţuie

Rodica Georgeta Boșonea, educatoarea din Râmnicu Vâlcea, ucisă prin sugrumare în propria ei casă de fiul său, Alexandru Boșonea, în data de 15 octombrie a.c. va fi înmormântată duminică, 18 octombrie a.c., la orele 12.00 la biserica de la Cetăţuie din Râmnicu Vâlcea.

Trupul neînsuflețit al celei care a fost o femeie extraordinară, un cadru didactic, care avea o vorbă bună pentru fiecare a fost depus deja la capela de la Cetățuie.

Anunțul a fost făcut de o apropiată de-a ei pe pagina de socializare. De altfel, pe pagina Rodicăi Boșonea de Facebook, au fost trimise sute de mesaje de condoleanțe, majoritatea dintre semnatari exprimându-și stupefacția pentru ceea ce s-a întâmplat.

Iată doar câteva dintre mesajele de condoleanțe primite și postate de cei care au cunoscut-o pe Rodica Boșonea.

”Este un soc! Nu imi vine sa cred ca d-na Rodica Boşonea Georgeta Rodica nu mai este printre noi, ca cineva i-a curmat viata acestui suflet bland, minunat!O colega prietenoasa, saritoare si un om pe care te puteai baza oricand! Imi plange sufletul pentru aceasta veste urata! Dumnezeu sa o odihneasca si sa le dea putere celor care o iubesc”

”Sper doar sa fie un vis urat...Sper sa va vad intrand pe usa in clasa... E prea greu sa accept ca nu mai sunteti... Mi-ati aratat mereu ce om deosebit sunteti...Ati fost mai mult decat o mama pentru mine...un inger care trebuia sa ramana printre noi, nu sa plece...”

”Doamne de ce ? De ce un om atat de bun sa-l iei dintre noi? Nu pot sa cred , nu ! Dumnezeu sa te aiba-n paza ! Un om deosebit , buna, calda , noi vorbeam mereu . Saptamana trecuta am vorbit la telefon , erai bine , putin obosita , dar erai bine. Ce s-a-ntamplat ? Sunt bulversata. Nu cred....nu cred... Doamne , de ce Doamne?”

”Durere...durere...mare durere! Nu pot sa cred, nu pot sa inteleg de ce? Adio, suflet bland!!! Dumnezeu sa te poarte in loc luminos!”

”Uneori te intrebi daca dumnezeu e drept .Te-a luat prea repede dintre noi, dar nu te vom uita niciodata ,am fost departe ,dar foarte apropiate,vei ramane vesnic in sufletul meu,a ta verisoara ce nu te va uita niciodata”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...