FLAGRANT în redacţia unui ziar! Toţi jurnaliştii reţinuţi

17 Oct 2015
Procurorii DIICOT au organizat vineri, 16 octombrie a.c., un flagrant în redacţia ziarului "Atac de Buzău”, în urma căruia toți membri redacției au primit mandate de reținere, existând suspiciuni ale infracțiunii de șantaj.

Potrivit surselor citate de Agerpres, flagrantul s-a realizat ca urmare a unor denunțuri repetate a şase primari din judeţul Buzău, printre care și primarul din Posta Calnau – Sorin Munteanu și presedintele PSD Sector 5 – Cristian Rizea.

Aceleași surse spun că unul dintre jurnalişti ar fi fost prins în flagrant în timp de primea 500 de lei. Membrii redacției au fost audiați în noaptea de vineri spre sâmbătă, rumând ca să fie prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...