ANTENA 3, bună de plată! Şefa DNA a câştigat procesul

16 Oct 2015
Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, a câştigat procesul de calomnie cu Antena 3, iar trustul şi vedetele sale trebuie să scoată din buzunar suma de 250.000 de lei pentru a o despăgubi pe şefa de la anti-corupţie. Jurnaliştii de la Antena 3 mai au o cale de atac, putând să conteste decizia dată vineri, 16 cotombrie a.c. la Curtea de Apel Bucureşti.

IATA decizia:

Respinge excepția privind lipsa calității procesual activa a lui Radu Tudor. Respinge excepția privind lipsa calității procesual pasiva a paratei DNA. Admite în parte acțiunea principala. Obliga paratii in solidar la 250.000 lei daune morale si sa comunice public dispozitivul hotărârii in 10 zile de la ramanerea definitivă la postul A3. Respinge, in rest, pretentiile si respinge cererea reconventionala.

Amintim că procesul datează din iunie 2014, Antena 3 şi jurnaliştii Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc fiind chemaţi în judecată de Laura Codruţa Kovesi pentru că în emisiunea ''Sinteza Zilei'' din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi Mircea Băsescu.

Şefa DNA a cerut în instanţă daunei în valoare de 1 milion lei, reprezentând prejudiciul creat, dar şi cheltuielile de judecată.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...