O nouă explozie în China

O nouă explozie în China Foto: breakingnews.com
O explozie a avut loc luni seara la nişte depozite din Tianjin, la aproape două luni de la deflagraţiile uriaşe care au ucis peste 160 de persoane în acest port din estul Chinei.

Explozia a avut loc într-un depozit de „produse pe bază de alcool”, în districtul Beichen, potrivit agenţiei oficiale China Nouă.

Poliţia a fost alertată în legătură cu această explozie la ora locală 21:46 (16:46 ora României), dar până în această dimineaţă incendiul a fost stins, fără să fie raportată vreo victimă.

Pe 12 august, China era devastată de o serie de explozii uriaşe, care au pornit de la un depozit de produse chimice, ce au devastat o parte a zonei portuare a oraşului şi zone rezidenţiale adiacente. Bilanţul oficial al exploziei din 12 august a fost de 165 de morţi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...