MONICA MACOVEI: Traian Băsescu și PSD se unesc împotriva DNA

12 Oct 2015
Reintrarea în politică a fostului șef al statului Traian Băsescu restartează toate calculele politice de până acum. Monica Macovei, președintele M10 și unul dintre susținătorii lui Traian Băsescu, dezvăluie că tactica fostului președinte este de a realiza o coaliție împotriva DNA. Fostul ministru de justiție numit chiar de Traian Băsescu spune că în acest sens fostul președinte pregătește o alianță politică între PMP și PSD.

De altfel, Monica Macovei a precizat că nu are de gând să colaboreze cu Traian Băsescu în viitorul apropiat pentru că acesta nu mai este un luptător anticorupție și și-a dezamăgit electoratul.

”Să nu ne surprindă o alianţă PMP-PSD în 2016. Traian Băsescu nu mai este luptătorul anticorupție, și-a dezamăgit electoratul.

Acum, Traian Băsescu și-a dezamăgit electoratul, pentru că este împotriva luptei anticorupție – o denumește apărarea drepturilor omului, adică drepturilor inculpaților -, împreună cu PSD. Au același discurs. Dacă ne uităm pe scena politică, PSD și Traian Băsescu dau în DNA.

Nu este exclus să vedem o alianţă între PMP şi PSD, pentru că împreună acum fac acest lucru: sunt împreună împotriva justiţiei. Sub diverse pretexte: că sunt abuzuri, că nu știu ce se întâmplă.

Noi vedem dosarele, vedem că sunt probe în ele, vedem rata de condamnare – unii sunt achitați, e normal, dar rata de condamnare este peste media europeană în dosarele DNA. În clipa în care Traian Băsescu și cu PSD luptă împotriva DNA și a justiţiei, şi-a dezamăgit electoratul și nu mai este ce-a fost, tot ce a însemnat el pentru oamenii care l-au votat, l-au susținut, l-au iubit, au fost lângă el în momente grele”, a precizat Monica Macovei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...