Barack Obama face mişto de rapperul Kanye West

Barack Obama face mişto de rapperul Kanye West Foto: popsugar.com
Intenţia soţului lui Kim Kardashian, rapperul Kanye West, de a candida pentru fotoliul de la Casa Albă este cel puţin bizară, dacă nu nebunească, spune Barack Obama. Preşedintele însă l-a atacat pe Kanye, în glumă, pentru numele său de scenă şi pentru modul în care soţia sa îşi expune viaţa privată.

„Kanye se gândeşte să candideze pentru funcţia de...purtător de cuvânt al Congresului. Mai bizar de atât nu poate să fie. Dar, în caz că Kanye nu glumeşte şi vrea să fie POTUS (contul oficial al preşedinţiei SUA) sau cum îi spune el, «peezy», am câteva sfaturi pentru el.

În primul rând, va trebui să îţi petreci timpul făcând faţă unor ciudaţi care se comportă ca şi cum sunt într-un Reality Show. Trebuie să accepţi asta.

Al doilea sfat – să spunem că ai o frumosă, întunecată şi bizară fantezie – asta e cunoscut ca un mesaj neoficial în politică. Mulţi au pierdut locuri în Congres din cauza asta.

Şi în al treilea rând. Chiar crezi că această ţară va vota un negru din partea de sud din Chicago cu un nume ciudat (n.r.numele lui e West ) să fie preşedinte al Statelor Unite? Asta e o nebunie”, a glumit Barack Obama cu referire la rapper.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...