Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 05 Octombrie 2015

04 Oct 2015
• Un atac concentrat declanşat de aşa-zişi ziarişti şi patroni de presă locală are loc asupra publicaţiei noastre şi asupra redactorului şef. • Din rândul ziarelor care au făcut servicii publicitare, prin contracte LEGALE societăţii CET – Govora, semnalate prin raportul abuziv ai controlorilor economici de la ANAF, au fost exceptate şapte publicaţii, din nu ştim ce motive, dar le intuim. • Consilierul Grig Crăciunescu se crede altul decât este. • Primarul Oprescu a avut noroc chior cu DNA-ul. • Ha ha ha haaaaa...!!! Csaba Astalosz, şeful Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării ne anunţă că instituţia pe care o conduce s-ar putea autosesiza împotriva declaraţiilor lui Traian Băsescu... • Într-un studiu al armatei americane despre populația paștun, un grup etnic numeros din sudul și estul Afganistanului, se spune că „bărbații afgani au probleme cu identitatea sexuală”...

• Un atac concentrat declanşat de aşa-zişi ziarişti şi patroni de presă locală are loc asupra publicaţiei noastre şi asupra redactorului şef. Toate insultele şi calomniile la care s-au dedat sau se vor deda indivizii, vor fi aspru sancţionate în instanta de judecată. Au fost identificaţi cei care fac parte din acest „comandou” de infractori calomniatori, profilul moral al acestora fiind unul definitoriu pentru genul acesta de oameni: studii de mlaştină, fără familii, divortați, cu copii abandonaţi şi restricţionaţi în a-i vedea fără asistență datorită maltratării acestora, fără o profesie conturată, fără job-uri obţinute în baza criteriului competiţiei şi valorii şi doar prin sinecuri politice sau milogeli la patronii de ziare. Ei sunt aceia care au pus la cale şi atacurile cibernetice asupra site-ului nostru şi totul se întâmplă din invidie, răutate și lipsă de educaţie. „Vocea Vâlcii” este cel mai citit ziar din județ, pe primul loc în difuzarea ediţiei print sau pe „Trafic” – online, are salariaţi angajaţi cu carte de muncă şi rezultate financiare din ce în ce mai bune. Plătim dur existenţa şi notorietatea, dar nu dezarmăm. Prin investigaţii am reuşit să-i identificăm şi pe aceia care i-au cumpărat pe ziariştii care ne atacă pe noi și funcţionarea CET-ului, sponsorii lor dorind ca noi să dispărem de pe piața publicistică iar societatea comercială să falimenteze. Semnalăm organelor coercitive ale judeţului că atacurile politice sau jurnalistice asupra funcţionării furnizorului de căldură şi aburi industriali în municipiului Rm. Vâlcea, au în spatele cortinei oameni de afaceri şi politicieni care vor ca la CET să se producă insolvenţa şi dezastrul. Merită a se face investigații. Nimic nu este întâmplător!

• Din rândul ziarelor care au făcut servicii publicitare, prin contracte LEGALE societăţii CET – Govora, semnalate prin raportul abuziv ai controlorilor economici de la ANAF, au fost exceptate şapte publicaţii, din nu ştim ce motive, dar le intuim. Un ziar care se arată cu mare priză la un politician local şi la masonerie, este Jurnalul Vâlcean, condus cu multă fermitate, orientare şi dexteritate de Nicoleta Chera. Aceasta ne-a fost colegă de redacţie, s-a bucurat de prietenia şi aprecierea noastră şi, de-alungul timpului, niciodată, nu am remarcat, în comportarea ei, ipocrizie sau fariseim. Până acum, când, bucurându-se că a fost ștearsă din lista cu „dizidenţii” de la CET, a început să-şi critice colegii de breaslă, ba, chiar se lăudâ că ea nu a avut contract de publicitate la CET, fiind sfătuită să se ţină departe de banii societăţii, pentru că vor veni „vremuri grele” acolo. Minciună. Ipocrizie. Fariseim. Acest ziar a avut contracte de publicitate derulate de-a lungul anilor, dar şi în anul 2014, dovadă facturile şi rapoartele de activitate pe care le înainta trimestrial beneficiarului serviciilor prestate. Dar cum minciuna are picioare scurte, s-a aflat. Evident, domnișoarei nu i se va întâmpla nimic pentru existenţa contractelor executate, dar cu onoarea ei este mai dificil. Să fii cu bube-n cap şi să spui că eşti „miss păr bogat”, este o ruşine. De curând, una din publicaţiile on-line din judeţ i-a publicat contractele despre care spunea că nu există, umilind-o. “Statul său deoparte” a însemnat 35 de milioane lunar. Ruşine pentru prefăcătorie!

• Consilierul Grig Crăciunescu se crede altul decât este. Dacă ar sta cineva să-l analizeze, ar ajunge la o tragică concluzie. Se dă mare, vorbeşte mult şi nimic nu are a spune. Aceasta este și concluzia consătenilor săi de la Vaideeni, care s-au cam săturat de intervenţiile lui la şedinţele fundaţiei din localitate. În Grig se poate vedea norocul păcătosului. Ştiţi care e acela? Să fii un om modest, cu inteligenţă medie, dar cu un unchi foarte bogat. Şi să ai avans – ştiţi de care – nu? Este suficient să ţi se pună un deget “acolo” şi gata... promovarea. Asta i s-a întâmplat vaideanului nostru, de crede că a ajuns şi el cineva. Nu. Este doar vaideanul Grig Crăciunescu, nepotul răposatului om de afaceri, iubit de un judeţ întreg. Norocul păcătosului!

• Primarul Oprescu a avut noroc chior cu DNA-ul: dacă nu îl arestau nu știa câte boli are și murea cu șpaga sub pernă. Oricum, sper să nu uite să-i facă și un control proctologic (la cour popou), pentru că acolo îl durea cel mai tare.

• Ha ha ha haaaaa...!!! Csaba Astalosz, şeful Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării ne anunţă că instituţia pe care o conduce s-ar putea autosesiza împotriva declaraţiilor lui Traian Băsescu cum că, printre zecile de mii de refugiaţi, este foarte probabil să se afle şi militanţi ISIS. Păi, stimabile, ar trebui să te autosesizezi împotriva a milioane de români care cred la fel. Dar de declaraţia liderilor ISIS, care au spus că, deja, 4000 de militanţi ISIS au pătruns în spaţiul UE odată cu convoaiele de refugiaţi, ai auzit? Pe ce lume trăieşti? Şi ale cui ordine le execuţi, monsieur? Şi dacă se va dovedi, finalmente, că aşa a fost? Ruşineeee...!!!

• Într-un studiu al armatei americane despre populația paștun, un grup etnic numeros din sudul și estul Afganistanului, se spune că „bărbații afgani au probleme cu identitatea sexuală”, „bărbații fac în mod frecvent sex cu alți bărbați, admiră fizic alți bărbați, au relații sexuale cu băieți și evită femeile social și sexual”. Raportul relatează un caz în care medicii militari americani au fost nevoiți să explice unui localnic ce trebuie să facă pentru ca soția lui să rămână însărcinată, la care afganul a reacținat dezgustat și a întrebat „Cum poate simți cineva dorința de a fi cu o femeie, pe care Allah a făcut-o necurată, când poate fi cu un bărbat, care e curat?”. Bărbații cu statul social ridicat se însoțesc de băieți tineri, pentru sex, conform studiului – una dintre zicalele cele mai populare în Afganistan este „Femeile sunt pentru copii, băieții sunt pentru plăcere”.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...