Premierul irakian “nu s-ar opune” atacurilor ruseşti împotriva Statului Islamic din ţara sa

Premierul irakian “nu s-ar opune” atacurilor ruseşti împotriva Statului Islamic din ţara sa Foto: medafricatimes.com
Premierul irakian Haidar al Abadi a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, 3 octombrie a.c., că ţara sa "nu s-ar opune unor (posibile) atacuri ruse" împotriva poziţiilor ocupate în ţara sa de jihadiştii din gruparea teroristă Statul Islamic.

Al Abadi dă asigurări că autorităţile de la Bagdad "sunt dispuse să primească orice fel de sprijin, indiferent de unde ar veni, pentru că (Irakul) este singura ţară care luptă în prezent împotriva terorismului".

Rusia, aliat al preşedintelui sirian Bachar al-Assad, a început miercuri o campanie de bombardamente asupra teritoriului sirian impotriva poziţiilor Statului Islamic, cu toate că activişti şi opozanţi au denunţat faptul că avioanele ruse atacă şi zone rezidenţiale, precum şi tabere ale opoziţiei siriene.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...