Atacurile aeriene ale Rusiei asupra Siriei vor continua

Aleksei Puşkov, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Dumă, camera inferioară a parlamentului feneral rus, a declarat, printr-o declaraţie pentru postul radio francez Europe 1, că loviturile aeriene ruse în Siria vor dura “trei-patru luni” și se va intensifica.

“Există totdeauna un risc de stagnare, dar Moscova vorbește de trei-patru luni de operațiuni”, a precizat Aleksei Pușkov. Întrebat dacă loviturile aeriene ruse se vor intensifica, deputatul rus a răspuns: “Absolut”.

Miercuri au început primele atacuri ale aviaţiei ruseşti în Siria împotriva Statului Islamic, după ce camera superioară a parlamentului federal rus a aprobat cererea lui Vladimir Putin de a folosi forţele aeriene ruse pentru a sprijini armata siriană în lupta împotriva jihadiştilor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...