Aviaţia rusă a ucis 36 de civili în Siria

Aviaţia rusă a ucis 36 de civili în Siria Foto: nydailynews.com
Liderul opoziției siriene în exil, Khaled Khoja, acuză aviaţia rusă că, în urma bombardamentelor de la Homs, în centrul Siriei, 36 de civili şi-au pierdut viaţa.

“Rușii au lovit astăzi (miercuri) la nord de Homs și au ucis 36 de civili nevinovați în zone care au combătut și învins jihadiștii Statului Islamic. Toate victimele sunt civili. Niciuna nu făcea parte din forțele militare. Este evident că intervenția rusă vizează să susțină regimul și să creeze o atmosferă și mai haotică în Siria”, a declarat Khaled Khoja, liderul coaliției naționale siriene - opoziția în exil, transmite AFP.

Miercuri, Rusia a lansat primele lovituri aeriene în Siria, arătând că au început lupta împotriva terorismului. Ministerul rus al Apărării a transmis că aviația rusă a efectuat 20 de misiuni aeriene și a lovit “opt ținte ale grupării Statul Islamic” în Siria, distrugând mai ales un post de comandă al SI.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...