Elena Udrea rămâne sub control judiciar!

25 Sep 2015
Toate măsurile preventive din dosarul Gala Bute au fost păstrate de magistraţii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, vineri, 25 septembrie a.c. Elena Udrea rămâne în continuare sub control judiciar, iar cererea acesteia de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara a fost respinsă.

În motivarea cererii sale, Udrea a argumentat că nu reprezintă un pericol social şi că nu o să fugă din ţară. Magistraţii au respins cererea astfel că Udrea nu va putea părăsi ţara fără acordul instanţei de judecată.

De asemenea, avocaţii Elenei Udrea au mai cerut refacerea rechizitoriului, însă pe această cerere deocamdată judecătorii nu s-au pronunţat.

„În temeiul art. 348 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 207 alin. 4 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii : UDREA ELENA – GABRIELA ; OBREJA RUDEL, BREAZU LIBERIU TUDOR, TOPOLICEANU ANA MARIA, BOTOROAGĂ DRAGOŞ MARIUS, ARITON ION, Dispune emiterea adreselor prevăzute de art.215 alin.5 Cod procedură penală. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpatul ARITON ION privind revocarea măsurii preventive a controlului judiciar şi, în subsidiar, de înlăturare a obligării de a nu părăsi teritoriul ţării fără încuviinţarea instanţei, măsură prevăzută de art. 215 alin.2 lit. a Cod procedură penală. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpata UDREA ELENA – GABRIELA de înlăturare a obligării de a nu părăsi teritoriul ţării fără încuviinţarea instanţei, măsură prevăzută de art. 215 alin.2 lit. a Cod procedură penală. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu, azi, 25 septembrie 2015”, se arată în decizia instanţei de la Înalta Curte.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...