Comisia juridică a decis: Gică Popescu poate fi eliberat din închisoare!

24 Sep 2015
Comisia juridică a decis: Gică Popescu poate fi eliberat din închisoare! Foto: fanatik.ro
A fost unul dintre cei mai buni fotbalişti pe care echipa naţională a României i-a avut de-a lungul timpului, iar după ce a încheiat cariera de fotbalist el s-a orientat spre impresariat.

Este vorba despre Gică Popescu, care a eşuat în impresariat şi s-a ales şi cu o condamnare penală de 3 ani, o lună și 20 de zile de închisoare, în „Dosarul Transferurilor”. „Baciul” şi-a ispăşit o bună parte din pedeapsă, iar acum Comisia Juridică a penitenciarului Jilava i-a aprobat solicitarea de eliberare condiționată.

Însă, cererea sa de eliberare condiţionată mai are un hop de trecut şi anume decizia unei instanţe de judecată, iar dacă va fi favorabilă, Gică Popescu ar putea ieşi din închisoare până la sfârşitul acestui an.

Reamintim că, în „Dosarul Transferurilor” au fost condamnate opt persoane, fiind vorba de George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Acum Gică Popescu ar putea fi al treilea care părăseşte condiţionat închisoarea, după Jean Pădureanu și George Copos.


Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...