Fost consilier local din RÂMNICU VÂLCEA, trimis în judecată în stare de arest preventiv!

22 Sep 2015
Fost consilier local din RÂMNICU VÂLCEA, trimis în judecată în stare de arest preventiv! foto mondonews.ro
Procurorii DNA au finalizat cercetările, trimiţând în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea a şase infracţiuni de luare de mită, din care două în formă continuată, pe Mihaela Ela Udrea, director al Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Mihaela Ela Udrea a candidat pe listele PDL în anul 2008 şi a fost pentru o scurtă perioadă de timp consilier local, după care a fost promovată în Ministerul Sănătăţii. Dosarul lui Udrea se va judeca la Tribunalul Bucureşti, iar procurorii DNA solicită menţinerea măsurilor de arest preventiv, dar şi cele asiguratorii din cauză.

„În perioada 16 aprilie - 27 august 2015, inculpata Udrea Mihaela Ela a primit, în biroul său din cadrul Ministerului Sănătății, de la șase persoane, sume de bani (în total 7.500 lei și 500 de euro) și produse cosmetice, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu referitoare la avizarea unor puncte de lucru farmaceutice. În același context, la data de 27 august 2015, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatei fiind găsită suma de 2.000 lei.

Cu ocazia percheziției, în biroul inculpatei au fost găsite sume de bani totalizând suma de 4.265 lei și mai multe produse cosmetice.

În cauză, în vederea confiscării, procurorii anticorupție au dispus luarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra tuturor sumelor care au făcut obiectul infracțiunilor de corupție reținute în sarcina inculpatei Udrea Mihaela Ela. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații”, se arată în comunicatul DNA.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...