NASA, optimistă în misiunea de trimiterea oamenilor pe Marte

NASA, optimistă în misiunea de trimiterea oamenilor pe Marte Foto: presalocala.com
La sfârşitul săptămânii trecute, agenţia spaţială americană NASA a reconfirmat faptul că pregătirile pentru trimiterea primilor oameni pe Marte continuă. Când va avea loc expediţia pe Marte nu se ştie exact, dar specialiştii de la NASA au spus că se depun eforturi pentru a se desfăşura într-un viitor relativ apropiat.

„Suntem mai aproape de obiectivul de a trimite oameni pe Marte decât ne-am aflat vreodată, în orice moment al istoriei NASA. Avem mult de muncă pentru a trimite primii astronauţi pe Marte, dar vom ajunge şi acolo”, a declarat administratorul NASA, Charles Bolden, conform Huffington Post.

Pentru îndeplinirea acestui ambiţios obiectiv, NASA trebuie să finalizeze proiectele pentru racheta Space Launch System (SLS) şi capsula spaţială Orion, capabile să-i trimită pe oameni pe Planeta Roşie şi să-i aducă înapoi în siguranţă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...