Românul condamnat la moarte în Malaezia crede că Becali îl poate scăpa de pușcărie

21 Sep 2015
Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, speră ca Gigi Becali să-l poată scăpa de pedeapsa capitală. Acesta s-a arătat recunoscător latifundiarului din Pipera pentru cei 3.000 de euro dați tatălui său, însă spune că doar 1.500 de euro au ajuns la el. Gologan îl mai roagă pe Becali să-l ajute cu bani pentru a scăpa de pedeapsa capitală. Gologan susține că a intrat în legătură cu unul dinrte cei mai buni avocați din Malaezia și că ar putea scăpa cu o sentință de 18-20 de ani, însă are nevoie de 90.000 de euro pentru a plăti avocatul.

”Am încercat să îl sun pe domnul Becali, să îi explic ce se întâmplă şi am văzut că dânsul este supărat şi mi-a închis foarte repede. Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneşte: «Am primit doar 1.500 de euro de la dvs. Ăsta e adevărul. (...) Am găsit avocatul numărul unu în Malaezia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani». Vedeţi, eu cred că doar domnul Becali mă poate ajuta. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba.

În tata nu am încredere să îi explice situaţia mea. E posibil ca domnul Becali să nu mă fi crezut când i-am zis că am nevoie de 90.000 de euro. Şi-o fi imaginat că sunt la fel ca tata şi mint pentru bani. Banii ăia, dacă o să fie cazul, o să fie transferaţi din contul dânsului în cel al avocatului, iar contractul o să ajungă în mâinile dânsului. Eu sunt în aşteptarea ultimului apel la Curtea Federală...”, a declarat Ionuț Gologan.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...