Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Un român a impresionat la X Factor Italia

VIDEO: Un român a impresionat la X Factor Italia Foto: captura video
Video: youtube / X Factor Italia
Leonardo, născut în Italia din părinţi români, a reuşit să impresioneze juriul de la X Factor Italia. Leonardo a interpretat celebra piesă „All of Me” a britanicului John Legend, cu o sensibilitate rară, fapt ce i-a adus calificarea în faza următoare.

Povestea talentatului Leonardo a început în 1989, când părinții săi de naționalitate română au plecat în Italia în dorința de a oferi o șansă mai bună familiei și un destin mai luminos viitorilor membrii ai familiei.

La finalul piesei, doi din cei patru membrii ai juriului de la X Factor, soliștii de renume mondial Mika și Skin, membrii ai trupei legendare Skunk Anansie, l-au felicitat și ovaționat îndelung pe Leonardo. Celebra Skin a mers chiar mai departe și l-a sărutat în semn de prețuire pe genialul român care a devenit vedeta serii.

După terminarea audiţiei, juriul a invitat-o pe scenă şi pe mama lui Leonardo, dorind ca aceasta să fie alături de fiul ei în momentul în care cei patru membri votează. Sub privirile emoţionate ale femeii, Leonardo a primit 4 de «DA», mergând în etapa următoare a concursului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella