Islamist împuşcat mortal după ce a înjunghiat o poliţistă

Rafik Yousef Rafik Yousef Foto: hngn.com
Poliţia germană a împuşcat mortal un islamist care înjunghiase un agent de poliţie, într-un incident petrecut joi seara, în centrul Berlinului.

Bărbatul de origine irakiană, Rafik Yousef, 41 de ani, după ce a ameninţat mai mulţi trecători, a atacat cu un cuţit o poliţistă, la Berlin. El i-a tăiat gâtul exact deasupra vestei anti-glonţ. Partenerul poliţistei a deschis focul spre agresor. Acesta a decedat pe loc. Poliţista a fost transportată la spital în stare gravă, dar în acest moment este în stare stabilă.

Rafik Yousef, care locuia în Germania din 1994, a mai fost condamnat în anul 2008 pentru implicare într-un complot terorist care îl viza pe fostul premier irakian Iyad Allawi. A fost eliberat în 2013, dar autorităţile germane l-au pus sub supraveghere şi a fost obligat să poartă brăţară electronică. El şi-a scos această brăţară joi dimineaţa, apoi a comis atacul pe străzile din Berlin.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...