Profesor universitar, împuşcat în cap

Profesor universitar, împuşcat în cap Foto: sunherald.com
Profesorul de istorie de la Universitatea Delta State din Cleveland (Mississippi), din sudul Americii, Ethan Schmidt, a fost împuşcat mortal în cap luni, în campusul universităţii unde preda.

Potrivit autorităţilor locale, profesorul a fost împuşcat mortal în biroul său. Se pare că criminalul este de sex feminin. Imediat după crimă, studenţilor li s-a ordonat să rămână în camerele lor şi să nu se apropie de ferestre, în timp ce poliția face verificări în interiorul universității.

Criminalul încă nu a fost prins, dar poliţiştii au declarat că suspectul este o femeie, pe numele Shannon Lamb, care de asemenea este suspectată a fi implicată în moartea, prin împușcare, a unei alte femei, care a avut loc în aceeași zi mai devreme într-un oraș din apropiere.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...