La Chişinău a continuat cea de-a doua noapte de proteste

La Chişinău a continuat cea de-a doua noapte de proteste Foto: voceatransilvaniei.ro
Protestele antiguvernamentale au continuat în Moldova, în centrul Chișinăului. Numărul costurilor instalate în aşa-numitul orăşel al „Demnităţii şi Libertăţii” a crescut la 100, ne transmite presa de peste Prut.

În această a doua noapte de proteste, manifestanţii păreau bine organizaţi, ei au amenajat chiar şi două cantine, un punct de prim ajutor şi două wc-uri ecologice.

Protestatarii au spus că vor continua manifestările din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău până când actuala guvernare va fi demisă. „Cred că nu vom ajunge la iarnă să înghețăm în corturi. Vor sta în ele cei de la guvernare, dacă nu vor ajunge la pușcărie. Băieții aceștia vor trebui să plece, ei își apropie sfârșitul. Dacă nu vor fi satisfăcute revendicările, vor urma proteste în toată țara, chiar și în sate. Nu va fi niciun Maidan (după modelul mișcării de contestare din Piața Independenței din Kiev), căci ei vor pleca în cele din urmă”, a spus avocatul Andrei Năstase, unul dintre organizatorii protestului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...