SORIN OPRESCU, reţinut pentru luare de mită! Urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor

06 Sep 2015
SORIN OPRESCU, reţinut pentru luare de mită! Urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor foto mediafax
Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns în spatele gratiilor. Acesta este acuzat de procurorii DNA că a luat mită de la 4 oameni de afaceri. Oprescu a fost oprit în trafic sâmbătă seara de oamenii legii şi s-a găsit asupra lui o parte din suma de bani oferită drept mită pentru atribuirea unor contracte. Primarul capitalei le-a spus anchetatorilor că este vorba despre un împrumut. Oprescu a primit 25.000 de euro dintr-o mită de 60.000.

În dimineaţa zilei de duminică, 6 septembrie a.c., au avut loc şi percheziţii la vila lui Oprescu din Ciolpani, care au durat mai bine de 6 ore. După finalizarea acestora, Oprescu a fost încătuşat, băgat în duba poliţiei şi dus în arest. Pe drum, pe DN 1, Oprescu a fost mutat din duba Poliţiei într-un microbuz al Jandarmeriei.

Sorin Oprescu va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă. Decizia nu va fi definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, dar va fi executorie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...