Aproximativ jumătate din britanici vor ieșirea țării lor din UE

Un sondaj de opinie, realizat de Survation pentru Mail on Sunday, privind apartenenţa Marii Britanii la blocul celor 28, indică faptul că 51% dintre britanici sunt acum pentru părăsirea Uniunii Europene de către țara lor în contextul preocupărilor legate de imigrație, informează Reuters.

Precedentul sondaj comparabil, realizat la sfârșitul lui iunie și începutul lui iulie, indica faptul că 54% dintre britanici sunt pentru rămânerea în UE și 45% vor ieșirea din blocul comunitar.

Prim-ministrul David Cameron a promis să renegocieze relațiile Marii Britanii cu UE înainte de referendumul care ar urma să aibă loc înainte de sfârșitul lui 2017.

Potrivit firmei care a realizat sondajul pe 3 şi 4 septembrie, pe un eşantion de 1.004 adulţi, o „minoritate semnificativă” de votanți care doresc rămânerea în UE ar putea să-și schimbe opinia dacă criza migrației se va înrăutăți.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...