Elena Udrea, în boxa martorilor pentru Alian Bica!

04 Sep 2015
Elena Udrea, în boxa martorilor pentru Alian Bica! foto libertatea.ro
Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar Alina Bica, reţinută din nou într-un dosar de corupţie, şi-a chemat prietena, pe Elena Udrea să depună mărturie în dosarul retrocedarilor ilegale de la ANRP (dosarul Bica 1) in care este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

De asemenea, în acelaşi dosar, este chemată să depună declaraţie şi prima sotie a lui Dorin Cocos, mama lui Alin Cocos, cea despre care procurorii spun că i-ar fi dat Alinei Bica parte dintr-un teren ca şi mita.

Elena Udrea nu ştia, însă, de solicitarea prietenei sale. "Am aflat acum de la voi. Nu stiu nimic. O sa mi se puna intrebari, o sa raspund, nu stiu despre ce dosar este vorba. Daca m-a propus martor, o sa merg", a spus Elena Udrea.

Elena Udrea trebuie să apară în faţa magistraţilor ca martor la termenul din data de 15 septembrie. În acelaşi dosar, mai sunt inculpaţi şi Dorin şi Alin Cocoş.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...