Un mega-dosar de corupţie va exploda chiar la vârful PNL! Vizat este Vasile Blaga

03 Sep 2015
DNA pregăteşte în această toamnă arestări spectaculoase, iar la bursa zvonurilor se aude că vizat este chiar co-preşedintele PNL, Vasile Blaga. Pe surse, au apărut informaţii că procurorii DNA vor cere arestarea lui Blaga într-un mega-dosar de corupţie.

Familia lui Blaga a mai fost lovită de un scandal de corupţie, atunci când ginerele lui Vasie Blaga a fost arestat preventiv. Informaţiile despre decăderea lui vasile Baga par să se îndrepte către fostul ministru de finanţe, Darius Vâlcov, care l-ar fi denunţat la DNA pe Blaga.

Darius Vâlcov este acuzat în mai multe dosare de corupţie, în acest moment fiind arestat preventiv. Fostul ministru de finanţe a fost deja trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, în atribuirea mai multor contracte publice în judeţul Olt şi a declarat în faţa anchetatorilor că Vasile Blaga i-ar fi cerut, pe linie de partid, să acorde contractele firmei Tehnologica Radion, deţinută de Theodor Berna, fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu.

Aceste informaţii se regăsesc în în rechizitoriul de trimitere în judecată al lui Darius Vâlcov. Acesta a fost testat de procurori cu detectorul de minciuni în cazul afirmaţiilor despre Vasile Blaga, iar aparatul a arătat că fostul ministru de Finanţe şi primar al Slatinei nu minte.

Mai mult, declaraţiile lui Vâlcov împotriva lui Blaga sunt confirmate şi de şi de viceprimarul Slatinei de la acea vreme, Minel Prina, trimis şi el în judecată în acest dosar, anunţă comisarul.ro.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...