JURNAL DE PUŞCĂRIE (File din jurnalul Alinei Bica)

JURNAL DE PUŞCĂRIE (File din jurnalul Alinei Bica) Foto: Vocea Valcii
Dragă Jurnalule. E tare bine în puşcărie, am trei mese pe zi asigurate, program tv gratuit şi mulţumită şobolanilor care mişună printre noi e imposibil să te plictiseşti. Un singur lucru mă deranjează, şpăgile sunt mult mai rare şi mai puţin consistente. Azi n-am primit decât două ţigări de la o deţinută şi o raţie de turtoi de la alta. Subţire.

Dragă Jurnalule. Azi am reuşit să facem baie pe săturate toate deţinutele, că a pleznit o ţeavă şi s-a inundat celula. M-am simţit ca la Water Parcul din Paris unde zburdam cu Nutzy prin valurile de şampanie. A fost taaaare frumos. Sunt convinsă că deţinuta care ne-a părăsit s-a înecat de fericire.

Draga Jurnalule. Am reuşit să dresez un şobolan să ciulească urechile când aude cuvântul “mită”. Sunt buuuună!

Dragă Jurnalule. M-au distrus! Avocata mi-a adus o veste care m-a îmbătrânit cu 50 de ani, făcându-mă să arăt de 51! De mâine sunt liberă! Aşa ceva nu se poate! Trebuie neapărat să mă întorc! Bimbo, şobolanul dresat de mine o să uite ce l-am învăţat!

*******

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...